Kruiden

Published on 7 March 2022 at 23:36

Al eeuwenlang gebruiken mensen kruiden vanwege hun geneeskrachtige werking. Kruiden kunnen op verschillende manieren verwerkt worden, in thee, in zalf, in een kompres, als geurbuiltje of als smaakversterker van verschillende gerechten. 

Maar ook heel vaak worden kruiden gebruikt in spreuken en rituelen.

Nee, Intentie is niet alles... i know right?!

Je hoor het waarschijnlijk wel vaker,. "het gaat om je intentie dus gebruik wat je hebt". Helaas moet ik hier toch wel tussen in komen om te vertellen dat dit niet helemaal het geval is!

Hear me out...

Ja, een kruid kan meerdere toepassingen hebben, zoals Liefde, Geld, Bescherming, maar er zijn ook kruiden voor Hexen, Pijn en Gif!

Dus als je een spreuk wilt maken voor zelf liefde, gebruik dan kruiden en bloemen die daarmee te maken hebben. 
Wil je de andere kant op werken, hexen etc, gebruik dan kruiden/bloemen die giftig zijn en onaangename reacties kunnen opwekken. 
Bijvoorbeeld: Je kunt iemand niet hexen met rozenblad en sinaasappel, noch kun je een liefdesspreuk maken met belladonna. Het werkt gewoon niet op die manier.

Daarom is het erg belangrijk om de juiste ingrediënten te hebben als je een succesvolle spreuk wilt maken. 
Als je meerdere kruiden hebt die hetzelfde nut hebben, is het uiterst belangrijk om je kruiden ook werkelijk te vertellen wat ze doen in je spreuk! Hoe meer duidelijkheid er is in je spreuk, hoe beter hij zal werken! 

 

Andere toepassingen van kruiden:
- In een heksen bal
- Cosmetica 
- Thee
- Koken
- In een talisman
- In de la ter verfrissing
- Onder het bed ( bescherming oid)

KRUIDEN PRINTABLE

Basis Kruiden Heketa
Image – 618,7 KB 191 downloads

Add comment

Comments

There are no comments yet.