OVER   HEKETA

"Hextraordinary Goods" ~ Luxe Gothic Apothecary

Heketa is de plek om unieke luxe handgemaakte producten & herontdekte juweeltjes te vinden die je ondersteunen op je spirituele pad, maar ook prachtig zijn in een huishouden dat geen affiniteit heeft met hekserij en spiritualiteit.

Dit betekent dat je bij ons veel handgemaakte producten vindt die met intentie en op een rituele, meditatieve manier zijn gemaakt.  Wij creëren ruimte voor de consument om te kiezen voor producten die met liefde zijn gemaakt in plaats van groothandelsproducten. Als je een heks bent of gewoon van edelstenen, diffusers en kaarsen houdt, ben je bij ons aan het juiste adres.   ~ Heketa is er voor iedereen!

We werken graag met natuurlijke producten zoals kruiden, bloemen, edelstenen etc, om mooie producten samen te stellen die je niet snel ergens anders zult vinden & items waar je lang plezier van kunt hebben. 

Heketa werkt ook graag samen met andere kleine ondernemers.
Wij vinden het erg belangrijk om elkaar te steunen en samen te groeien. 
Zo shoppen we ook graag met andere kleine ondernemers & kunstenaars voor onze Sabbath boxen en natuurlijk elk einde van het jaar met onze Witchy Advent. 

 

En dit ben ik, Aneliya, 

Hello darling! 


Ik ben een chaos heks, hou van wat kouder weer, mega thee liefhebber, anty gatekeeper en een safe place keeper met veel onpopulere meningen wat spiritualiteit en pizza betreft. 
Ondrertussen een doorgewinterde poezen moeder en een  undercover Ekster. 

Sinds dag 1 zet ik me 1000% voor jullie in met het maken van producten, het schrijven van teksten, het maken van alle productfoto's, het versturen van pakketten en het assisteren als er iets is. 

Voor mij is het echt belangrijk dat elk pakketje aanvoelt als een echt cadeautje zodra het op je deurmat valt. Ik hoop dat je mijn liefde voor het vak kunt voelen in elke doos die je van Heketa ontvangt. 

Ik ben er ook vaak als je gewoon een luisterend oor nodig hebt! Want ja, in feite zijn we één grote familie geworden! :) Hoe leuk is dat. 
 
Hopelijk tot snel in de Apothecary! 
Xoxo
Lady Ann

Wederverkoper  worden?

Onlangs heeft HEKETA zijn groothandelsdeuren geopend!
Lees meer over op F A I R E !
Private label/white label niet beschikbaar. Wij maken onze producten met veel trots en willen daarom graag onze naam erop houden.

Zal je ook een Samenwerking aan willen gaan? 
Laat het ons weten via het formulier hieronder of door een e-mail te sturen naar info@heketa.nl