• 🌛 Gratis verzending vanaf €95 voor Nederland
  • 🎄 Vanaf 16 November zullen vertragingen komen ivm o.a. verhuizing

Veelgestelde Vragen

 

Verzending


Wat zijn de verzendkosten?

Pakketpost: €6.55

Bestellingen boven de €150,- worden gratis verzonden binnen Nederland. Daar buiten gelden de aangetoonde verzendkosten. 


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Ons streven is altijd om je bestelling binnen 2 – 3 werkdagen te verzenden. Mocht het voorkomen dat producten onverhoopt toch niet op voorraad zijn, krijg je van ons bericht. We hebben ook artikelen met een "verwachte leverdatum" (zoals Sabbat boxen, Advent e.d) en kennen daarom een langere levertijd. Mocht we deze datum niet redden dan nemen we contact met je op.
Producten zoals hand gemaakt kaarsen, custom orders enz kennen een levertijd van 1 - 2 weken omdat die inderdaad nog gemaakt moeten worden.  Soms kan dat meteen, soms  kom je in een wacht rij te staan. Wij houden je hoe dan ook op de hoogte!


Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Momenteel is dat niet mogelijk ivm Covid. 

 


Verzenden jullie ook internationaal?

 Er zijn al veel opties toegevoegd aan de website. Maar voor internationale verzendingen mag je altijd contact met ons opnemen via info@heketa.nl. Er zijn te veel opties om meteen toe te voegen, maar het is geen enkel probleem. Wil je meteen bestelen, gebruik dan Etsy
Wij verzenden enkel Niet naar Engeland.

 

Bestellingen


Heb ik een account nodig om bij jullie te bestellen?

Nee, het aanmaken van een account is optioneel. Het kan wel handig zijn om bijvoorbeeld je bestelgeschiedenis in te zien.  Maar bestellen als gast is absoluut ook mogelijk.


Welke gegevens hebben jullie van mij nodig voor een bestelling?

Om je bestelling te kunnen verwerken vragen we een aantal gegevens van je; je naam, adresgegevens en e-mailadres zijn de belangrijkste om de verzending te kunnen uitvoeren. Bij producten op afstemming of ter nagedachtenis vragen we een foto voor het afstemproces.


Met wie kan ik contact opnemen voor vragen over mijn bestelling?

Je kunt contactformulier gebruiken om ons een bericht sturen, of direct een e-mail naar info@heketa.nl  sturen is ook een optie. Vermeld wel graag altijd het bestelnummer van je bestelling, zodat het makkelijker voor ons is om je bestelling terug te vinden.

Overige vragen


Ik heb een andere vraag, hoe kan ik jullie bereiken?
Het kan natuurlijk voorkomen dat je andere vragen hebt aan ons, neem in dat geval contact met ons op middels het contactformulier of via info@heketa.nl